En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı kilidi güven kilidi olarak malum ve bapnın dâhilen dışarıya sağlıklı açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında yakınlarında bir beceri ile yerleştirilmesi, yangın çabucak tasarrufı kolaylaştırır.

Yangın kapısının dışarıdan açılmayacak özellikte olması az önce de bahsettiğimiz üzere panik halindeki insanoğluın karıneride bir şey unutma veya birini tahlis yalnızçlı muhtevaeriye hulul isteklerinin engellenmesidir. O durumda yangının ne seviyede ilerlediği belli olmadığı muhtevain dâhilerideki yaşayanların kurtarılması külliyen meraklı ekiplere bırakılması gereken bir aksiyontir.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla müşterek sıfır binalardan küsurat denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni üzere kriterler bile çok sıkı denetim şeşnda tutulmaktadır.

Yangın merdivenini tamamlayan unsurlardan bir tanesi kuşkusuz ki kapılardır. Bu kapılar 360 kademe ısıya dayanıklı üretilmekte ve yangın merdivenlerini 60 ve 90 zaman ortada güvende tutmaktadır. Bunun nedeni bapların genleşmeye usturuplu halde üretilmeleridir.

Malzeme: Yangın kapılarında umumiyetle çelik yahut bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı daha dirençlidir.

Baplar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 ekipman nazar boncuğu kanat kapı itme edilebilir. Kasaların bile monte olması kritik nakliye avantajları sağlamlamaktadır.

çatı çıkışlarında kullanılan baplar işçiliklevi yüz farklı malzemelerden üretildiği yürekin ısıya dayanıklı Yangın Çıkış Kapısı bileğildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanlar yürekeride kuşatılmış kalabilir.

Müstacel çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı önemli öneme iye bir yapı elemanıdır.

Bununla birlikte yangın merdivenlerinin bir doğrultuının boş olması ve dumandan etkilenme ihtimalini kaldırılmış etmesi yardımıyla binalarda görülen yangınlarda sevimli kayıplarının olma ihtimali ağır oranda düşmektedir.

Yangın kapılarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Umumi amacı insanların binayı beis gıyaben ayrılma etmesi olan bapların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri arazi hileır.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belirli bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın kapısı; ölümlü sağlığını koruyup yangın ve duman tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

İstanbul Cumhuriyet Başlangıçsavcılığının tutuklamaya sevk makalesında, yangın sonrasında olay yeri inceleme ekipleri, İstanbul İtfaiyesinin mahir ekipleri, üç yabanlık iş eminği ve yangın spesiyalistı ehlihibre heyetince ve 2 Cumhuriyet Savcısı nezaretinde inceleme ve aptalif dokumaldığı kaydedildi.

Report this wiki page